betalen via webshop

En nu heeft uw KBO-Haaren ook een webshop.
We noemen hem de: ACTIVITEITENWINKEL

Op deze website is een nieuwe rubriek toegevoegd  -naast het fotoalbum-  en die noemen we Activiteitenwinkel. Via deze link naar onze webshop kunt u voortaan onze excursies, busreisjes en andere niet-standaard activiteiten boeken. Boeken is: aanmelden en betalen met uw eigen telefoon, tablet of computer.
Net zo als alle andere dingen die u koopt bij Bol.com of andere webwinkels.

Onze vaste activiteiten (maandelijkse Bingo, Gym, Ouderen Biljart; Fiets-Midgetgolf, KBO-Haaren fietsmiddagen; Bridge; Fotoclub; Hobby-Handwerksoos; Rikken en Walking-Football) betaalt u zoals u gewend bent.
Als er een activiteit gepubliceerd wordt in onze Kraant in het Haarens Klokje of op onze website, zal daarbij duidelijk vermeld worden dat aanmelden en betalen via onze webwinkel dient te geschieden.
Natuurlijk…., als u niet zo behendig bent met computer, tablet of telefoon óf er zelfs niet over beschikt, kunnen we ons voorstellen dat het even slikken is.
Maar een gebruiksaanwijzing is opgenomen als u de rubriek Activiteitenwinkel aanklikt op onze website. En er zijn natuurlijk velen mensen om u heen, die u wel kunnen/willen helpen. Kinderen of familie, een goede buur of de twee reddende engelen in dit proces: Els van Steen tel. 62 20 94 en Mieke van Boxtel tel. 62 21 88.

Uiteraard geldt altijd: betalen doet u zelf met uw eigen bankpas en uw eigen pin. Nooit, maar dan ook nooit, deze gegevens afstaan aan derden.
Op deze website is inmiddels een “stap voor stap” instructie gepubliceerd hoe je een bestelling in de winkel plaatst. Even goed lezen en uitproberen.
Alle begin is moeilijk. Hier ook de link naar de instructie

Deze instructie zal ook in de ONS van april worden gevoegd. Bewaar hem goed, zodat u hem altijd bij de hand hebt als dat nodig is.
Onze eerste activiteit waarvoor u zich op deze manier moet aanmelden en betalen staat al in de etalage van de Activiteitenwinkel: de Koningsbingo op 26 april.

Gauw proberen!!

Tip: Zoek alvast uw KBO lidmaatschapsnummer op!