Stoffeerder johan bekers

Johan Bekers Meubelstoffeerderij                 10% korting op alle meubelstoffen
Gounodlaan 9 -  5251 EW  Vlijmen
Contact : Jan van der Wal,  tel. 06-40866477 of E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: https://www.bekers.nl 

Welkom bij Johan Bekers meubelstoffeerderij
Sinds jaar en dag zijn wij gevestigd in de Hoogstraat 120 in Oisterwijk.
Wij stofferen, repareren, restaureren en vullen uw doorgezakte meubels “klassiek of modern” weer op.
Ook voor het her-stofferen of vernieuwen van boot-caravan- of tuinkussens en renovatie van grote projecten zoals horeca-kantoor- zorginstellingen bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij hebben een gratis haal & breng service door heel Nederland, (uitgezonderd waddeneilanden), buiten Nederland een overeengekomen vergoeding.
Nieuwsgierig geworden hoe uw meubel weer opgeknapt kan worden?
Bel of e-mail voor een afspraak, ik kom bij u thuis met stalenboeken om de juiste stof of leer te vinden, of kom langs in onze showroom met een keur aan stoffen & leer!
Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend!!

Graag tot ziens in Vlijmen



van wijk zitspecialist

Van Wijk Zitspecialist  
Bij aankoop van een nieuwe fauteuil op maat gratis accessoire tot een waarde van
€ 199,00 cadeau! (o.a. nekkussen, verwarming, draaiplateau, accu)
Kerkstraat 91a  -  5061 EH Oisterwijk
T (013) 5212223
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: https://www.vanwijkzitspecialist.nl 

Bij Van Wijk Zitspecialist in Oisterwijk ervaart u wat comfortabel en ergonomisch verantwoord zitten is! In onze winkel nemen we uitgebreid de tijd voor u en krijgt u deskundig en onafhankelijk advies op maat. Samen onderzoeken we uw vraag: wilt u zitten met minder klachten? Klachten voorkomen? Makkelijker op staan? Of werken in de juiste zithouding? Ervaar de juiste zit- of rusthouding en ontdek de mogelijkheden binnen onze ruime collectie fauteuils en werk- balans stoelen van onder andere Fitform en Varier. U heeft de keuze uit tientallen modellen in verschillende stijlen en met verschillende bekleding. We zien u graag in onze winkel aan de Kerkstraat in Oisterwijk. De koffie staat klaar!



Koos Kluijtmans

Koos Kluytmans interieurs       geeft een nader overeen te komen korting
Pastoor van Beugenstraat 35  -  5061 CR Oisterwijk
T (013) 5284815
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: https://www.kooskluytmans.nl/home/ 

Koos Kluytmans Interieurs; al meer dan 60 jaar een begrip in de regio.
Koos Kluytmans Interieurs is sinds 1958 gevestigd in Oisterwijk en totaalaanbieder voor de gehele woninginrichting in een voornamelijk moderne eigentijdse stijl.
Kwaliteit is hetgeen waardoor de collectie van Koos Kluytmans Interieurs zich kenmerkt. Dit uit zich niet alleen in de degelijkheid, de duurzaamheid van Koos kluytmans , het comfort en de vormgeving van de producten, maar zeker ook in het feit dat alle fabrikanten en importeurs, waarmee samengewerkt wordt, geselecteerd worden op verantwoord produceren wat betreft arbeidsomstandigheden en milieu.
Jouw wensen zijn voor ons het uitgangspunt om passend maatwerk te bieden in zitcomfort, wandoplossingen, eethoeken, karpetten, slaapcomfort, vloer- en raambekleding. Op een overzichtelijke slaapkamerafdeling vind je alles voor een heerlijk slaapcomfort en de aankleding hiervoor. Om het interieur te completeren kunt u ook terecht voor alle raamdecoratie en vloerbedekkingen.
Laat u verrassen door de veelzijdigheid van Koos Kluytmans interieurs en parkeer uw auto gratis en droog in onze eigen parkeergarage.