KBO-afd. Haaren werkt samen met:

• KBO-Brabant  KBO-Brabant ondersteunt KBO-afd. Haaren met inzet van deskundigen en publiciteit. KBO-afd.
  • 4-Kernen  Samenwerking, voornamelijk met betrekking tot het organiseren van activiteiten met de KBO-afd. Esch; KBO-afd Biezenmortel en Ouderenvereniging Helvoirt.

• Haaren neemt deel in de volgende   overleg-organen.

• Cluster KBO Haarenj Overlegorgaan van de KBO-afdelingen Esch en Biezenmortel
  • 4-Kernen overleg. Overleg orgaan KBO-afd. Esch; KBO-afd Biezenmortel en Ouderenvereniging Helvoirt.
  • Grijs Haaren. Overleg orgaan voor kernoverschrijdende zaken binnen de gemeente Haaren. (Deelnemers 4 Ouderenverenigingen en 3 Welzijns organisaties.)
  • Clientenplatform verzorgingstehuis Haarensteyn. Behartigen de belangen van de cliënten/leden in het verzorgingstehuis.

De S.W.O.G.H. organiseert en voert, namens de gemeente Haaren, het ouderenbeleid uit. Zij beheert en verdeelt  de subsidiegelden voor de senioren van de kern Haaren